Inschrijven bij Chiro Jochim

Klaar om officieel lid te worden van Chiro Jochim? Hier vind je het inschrijvingsdocument voor het chirojaar 2021-2022. Ook via de QR-code kom je op het inschrijvingsformulier terecht.

 

Lid worden bij Chiro Jochim kost €32. Naast materiaal voor de werkingen, zit in dat bedrag ook jouw verzekering bij Chirojeugd Vlaanderen. 

Hoe ziet een chirozondag eruit?

De werkingen gaan iedere zondag door van 14 uur tot 17 uur 30 op het chiroplein, Huivelde 211c in Zele. Ben je eens te laat of kan je niet komen? Stuur ons een berichtje, dan zijn we op de hoogte!

 

Soms gaat de werking op een andere locatie door. De leidsters brengen je daarvan op tijd op de hoogte.

 

We voorzien ook voor iedereen een vieruurtje. Voor €2 krijg je een zakje chips en een drankje. 

Communicatie met de ouders

Iedere ouder kan lid worden van de WhatsApp-groep met de leidster(s) van jouw dochter en andere ouders van leden. We gebruiken die groepen om belangrijke dingen mee te delen. Nog geen lid? Spreek een leidster aan, zij brengt dat direct in orde.

Op onze site vind je het programma voor de komende maand, contactgegevens van de leiding en informatie over evenementen. Check die regelmatig.  

 

Hou ook zeker onze Facebook- en Instagrampagina, Chiro Jochim, in de gaten voor foto’s van de werkingen. 

 

Alle contactgegevens van de leiding vind je terug op de site. Heb je een belangrijke vraag? Stuur dan een mailtje naar chirojochim@hotmail.com

Verzekering

Een ongeluk is snel gebeurd. Moet je naar het ziekenhuis of de dokter door een accidentje tijdens de chirowerking? Neem dan het verzekeringsformulier mee en bezorg het ons daarna ingevuld terug.