Afspraken en richtlijnen 

Om onze werkingen zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij aan de ouders en leden om de volgende zaken door te nemen en om hiermee rekening te houden. 

 

Werkingen 

De werkingen gaan iedere zondag door van 14u tot 17u30 op de chiropleinen, Huivelde 211c in Zele. We vragen om deze uren te respecteren. Als je kind later komt of vroeger moet vertrekken vragen we om dit op voorhand te laten weten. Het kan altijd zijn dat de werking op verplaatsing zal doorgaan. Ook voor de kleinere kinderen is het belangrijk dat de uren van de werking gerespecteerd worden, aangezien zij het soms moeilijk hebben om afscheid te nemen van mama en papa. 

 

Uniform

Een uniform kopen is zeker niet vanaf de eerste werking verplicht. Eens je dochter lid is van de Chiro kan je een uniform aanschaffen bij Chirowinkels De Banier. Met het uniform laten we zien wie we zijn en zo zijn we ook herkenbaar. Het is een belangrijk deel van de Chiro. Bij Chiro Jochim vragen we vooral om een rok/short te kopen, zodra je dochter een paar maanden lid is. Je kan zeker een tweedehands uniform aankopen!

 

WhatsApp-groepen

Iedere ouder kan lid worden van de WhatsAppgroep met de leidster(s) van jouw dochter en andere ouders van leden. De groepen worden gebruikt om belangrijke wijzigingen in het programma mee te delen, oproepen te plaatsen, … Meer informatie kan je krijgen bij de leidster(s) van je kind. 

 

Site

Op onze site kan je het programma voor de komende maand, contactgegevens van de leiding en informatie over evenementen terugvinden. Hou ook zeker onze Facebook- en Instagrampagina, Chiro Jochim, in de gaten voor foto’s van de werkingen. 

 

Contactgegevens van de leiding

Alle contactgegevens van de leiding kan je terugvinden op de site. Belangrijke vragen kan u stellen via het e-mailadres, chirojochim@hotmail.com

Vieruurtje

Wij voorzien iedere werking een vieruurtje voor alle leden. Een vieruurtje kost €2 en daar krijg je een zakje chips en een drankje voor.

Corona

Alle leden die ouder zijn dan 12 jaar, hebben elke werking een mondmasker bij. Soms gaan we (onverwachts) eens op verplaatsing, en dan moeten we ons aan andere regels houden dan op de Chiro. Ook van alle ouders verwachten we dat ze een mondmasker dragen op het chiroterrein.

inschrijvingsformulier

In deze bijlage vindt u het officiële inschrijvingsdocument voor het chirojaar 2020-2021. De prijs is €32 voor het hele jaar, in deze prijs zit €12 voor de verzekering. 

© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now