KWIKS

 De Kwiks hangen samen met hun kwiksleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten.

Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Kwiks zijn sterk in het verzamelen van heel wat spelledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint.

Hier vind je hun programma! 

 

ZONDAG 4 oktober

Vinden jullie de weg wel terug naar de Chiro? Dat is de vraag dat jullie leidsters zich wel stellen. Hopelijk hebben jullie veel inzicht om aan de hand van onze spelletjes de weg naar de Chiro terug te vinden.

ZONDAG 11 oktober

Drink vandaag maar niet te veel en begin jouw blaas maar al te trainen. Want vandaag spelen we de mega coole PISQUIZ! Hopelijk werken jullie zintuigen en jullie longen zeer goed want deze kunnen zeker en vast van pas komen.

ZondaG 18 oktober

Vandaag stellen we jullie op de proef in het enige echte Fata morgana spel. Lukt het jullie om alle opdrachten op tijd op te lossen? En kunnen jullie de bom ontmantelen? Opgelet: wegens de doortocht van de Ronde van Vlaanderen gaat de werking door op Sportplein Ter Elst. Om 14 uur verzamelen we daar, om 17 uur 30 halen jullie ouders jullie daar weer op! 

Zaterdag 24 oktober

Deze zaterdag is het Carwash @ Chiro Jochim! Hebben jullie een vuile fiets van dagelijks die ellenlange afstanden naar school te moeten doen, ravotten jullie teveel in de auto van jullie ouders of rijden jullie te wild rond met de tractor waardoor deze helemaal onder de modder zit? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor een goede wasbeurt. We zullen jullie fietsen eens goed onder handen nemen. De auto van jullie ouders zal er terug uitzien als nieuw. En jullie tractor zal zo hard blinken dat jullie spijt zullen hebben bij de eerste akker die je zal moeten oprijden. De carwash gaat door van 9 uur tot 16 uur. 

ZONDAG 25 oktober

Deze zondag gaan we de ultieme relatietest aan. Lukt het om de verleiding te weerstaan?

Daar komen jullie allemaal achter in ons Temptation spel.

Liefs

Ina, Anse en Auke

© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now