KWIKS

 De Kwiks hangen samen met hun kwiksleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten.

Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Kwiks zijn sterk in het verzamelen van heel wat spelledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint.

Hier vind je hun programma! 

 

Na de richtlijnen die wij hebben gekregen van gemeente Zele en Chirojeugd Vlaanderen in verband met het coronavirus, hebben wij besloten om onze werkingen af te gelassen. Deze maatregel duurt al zeker en vast tot en met 8 juni. Wij laten jullie via de site, de facebookpagina en de whatsappgroepen weten wanneer de werkingen weer van start mogen gaan. 

 

We hebben ook beslist om onze Kiekefeesten van 21 en 22 maart uit te stellen naar een andere datum. Wanneer de Kiekefeesten doorgaan weten we nog niet, maar ook dat laten wij jullie zo snel mogelijk weten. 

 

We wachten ook nog op de beslissing van de overheid of het zomerkamp mag doorgaan. 

Mis je de chirozondagen? Wij ook! De leiding zet af en toe een paar opdrachten op onze facebookpagina die jullie kunnen doen om de verveling tegen te gaan!

Als jullie vragen hebben over deze beslissingen kunnen jullie ons altijd contacteren. 

 

Hopelijk zien wij jullie snel weer!

© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now