© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram

KWIKS

 De Kwiks hangen samen met hun kwiksleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten.

Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Kwiks zijn sterk in het verzamelen van heel wat spelledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint.

Hier vind je hun programma! 

1 DEcember 

Liefste Kwikies, deze zondag zien we hoe slim jullie zijn en hoe groot jullie mond nu eigenlijk echt is. Haal jullie kennis van onder het stof want vandaag doen we een QUIZZZZ!

7 December

Vandaag hebben we een grote verassing voor jullie, we mogen namelijk gaan schaatsen op de enige schaatsbaan van Zele! Jaja dat lezen jullie goed, de gemeente heeft besloten om dit jaar een kleine schaatsbaan te plaatsen en hier mogen jullie deze ZATERDAG van 13u tot 16u op komen spelen. Verdere info over waar we afspreken en hoe laat volgt nog.

15 December

Jullie kunnen de leidsters vandaag niet vinden op het Chiro terrein, kom ons zeker eens een bezoekje brengen op de kerstmarkt in Zele samen met jullie ouders, vriendjes en vriendinnetjes. Daar kunnen jullie, vanaf 16u, genieten van kerstsfeer, lekker eten en drinken en natuurlijk de swingende kerstsongs die gedraaid zullen worden. Het is vandaag dus geen Chiro, tot volgende week!

22 December 

Ook op de chiro worden er kerstfeestjes georganiseerd en deze zondagavond is het zo ver! Jullie worden verwacht op de Chiro om 18u30 met een klein cadeautje van ongeveer €5 voor één van je mede kwiks. We spelen een spel met alle groepen dus bereid je voor op heel veel fun! Jullie ouders kunnen je terug komen ophalen om 21u.

29 December

Aangezien iedereen het rond deze tijd van het jaar heel druk heeft met feest vieren en cadeautjes kopen is het vandaag geen Chiro, we wensen jullie allemaal een vrolijk kerstfeest en een heel gelukkig nieuwjaar X.

Love

Laartje, Sieniemini en Martha

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now