SPEELCLUB

Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.

Hier vind je hun programma!

Na de richtlijnen die wij hebben gekregen van gemeente Zele en Chirojeugd Vlaanderen in verband met het coronavirus, hebben wij besloten om onze werkingen af te gelassen. Deze maatregel duurt al zeker en vast tot en met 8 juni. Wij laten jullie via de site, de facebookpagina en de whatsappgroepen weten wanneer de werkingen weer van start mogen gaan. 

 

We hebben ook beslist om onze Kiekefeesten van 21 en 22 maart uit te stellen naar een andere datum. Wanneer de Kiekefeesten doorgaan weten we nog niet, maar ook dat laten wij jullie zo snel mogelijk weten. 

We wachten ook nog op de beslissing van de overheid of het zomerkamp mag doorgaan. 

Mis je de chirozondagen? Wij ook! De leiding zet af en toe een paar opdrachten op onze facebookpagina die jullie kunnen doen om de verveling tegen te gaan!

 

Als jullie vragen hebben over deze beslissingen kunnen jullie ons altijd contacteren. 

 

Hopelijk zien wij jullie snel weer!

 

© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now