© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram

SPEELCLUB

Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.

Hier vind je hun programma!

1 DEcember

Wees klaar voor een nieuwe spannende chirodag. Zoveel mogelijk opdrachten binnen de tijd! Wie zal er winnen, iedereen of niemand...? Dit hebben jullie zelf in de hand.

7 DEcember

Vandaag hebben we een grote verassing voor jullie, we mogen namelijk gaan schaatsen op de enige schaatsbaan van Zele! Jaja dat lezen jullie goed, de gemeente heeft besloten om dit jaar een kleine schaatsbaan te plaatsen en hier mogen jullie deze ZATERDAG van 13u tot 16u op komen spelen. Verdere info over waar we afspreken en hoe laat volgt nog.

15 December

Jullie kunnen de leidsters vandaag niet vinden op het Chiro terrein, kom ons zeker eens een bezoekje brengen op de kerstmarkt in Zele samen met jullie ouders, vriendjes en vriendinnetjes. Daar kunnen jullie, vanaf 16u genieten van kerstsfeer, lekker eten en drinken en natuurlijk de swingende kerstsongs die gedraaid zullen worden. Het is vandaag dus geen Chiro, tot volgende week!

22 December

Ook op de chiro worden er kerstfeestjes georganiseerd en deze zondagavond is het zo ver! Jullie worden verwacht op de Chiro om 18u30 met een klein cadeautje van ongeveer €5 voor een andere speelclubber. We spelen een spel met alle groepen dus bereid je voor op heel veel fun! Jullie ouders kunnen je terug komen ophalen om 21u.

29 December

Vandaag is het geen Chiro door de feestdagen! Fijn nieuwjaar en we zien jullie graag terug in 2020! 

Kusjes

Bo, Gitte, Anse, Auke en Kato 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now