SPEELCLUB

Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.

Hier vind je hun programma!

Zondag 4 oktober

Vandaag strijden jullie allen tegen 1, door alle opdrachten uit te voeren moeten jullie ervoor zorgen het einde van het spel te halen. Gaat jullie dat lukken? Met hoe meer jullie aanwezig zijn, hoe groter de kans op winst!

ZONDAG 11 oktober 

Vandaag veranderen jullie van hippe, jonge speelclubbers naar oude mitjes voor het ‘Grote Mitjesspel’. Ga gerust eens kijken in de kast van je oma om er deze middag als echte mit uit te zien.

Zondag 18 oktober

Wat we vandaag gaan doen is nog 1 grote verassing! Wat we jullie wel al kunnen vertellen is dat het een super leuke Chiro namiddag zal worden samen. Wij kijken er alvast naar uit. Opgelet: wegens de doortocht van de Ronde van Vlaanderen gaat de werking op Sportplein Ter Elst door, we verzamelen daar om 14 uur en jullie mama en papa halen jullie daar op om 17 uur 30. 

ZATERDAG 24 oktober

Deze zaterdag is het Carwash @ Chiro Jochim! Hebben jullie een vuile fiets van dagelijks die ellenlange afstanden naar school te moeten doen, ravotten jullie teveel in de auto van jullie ouders of rijden jullie te wild rond met de tractor waardoor deze helemaal onder de modder zit? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor een goede wasbeurt. We zullen jullie fietsen eens goed onder handen nemen. De auto van jullie ouders zal er terug uitzien als nieuw. En jullie tractor zal zo hard blinken dat jullie spijt zullen hebben bij de eerste akker die je zal moeten oprijden. De carwash gaat door van 9 uur tot 16 uur. 

ZONDAG 25 oktober

Deze middag leiden we jullie op tot echt soldaten, maar om echt soldaat te worden moeten jullie een paar proeven doorstaan. Maak jullie maar klaar voor een wilde en leuke namiddag.

veel Liefs

Hannah, Sien, Marthe en Janka

© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now