© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram

TIPPERS

 De Tippers trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in Instagramland te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch Tippers. Hier vind je hun programma!

 

8 December 

Hello there cool girls! We weten dat jullie druk druk bezig zijn met het studeren van jullie examens. Zoals jullie wel weten is pauze een heel belangrijk onderdeel van jullie blok. Het best nog als je even een frisse neus kan halen en daarbij nog wat de spieren losmaken en goed bewegen. Waar kan je al deze dingen bij elkaar vinden…. Dé ideale studeer-pauze is natuurlijk op de Chiro zelf! OPGEPAST: spierbundels zijn een must.

(Ook vandaag is het werking tot 16u, zodat jullie met een fris brein alles nog eens kunnen herhalen.) 

15 December 

Vandaag helaas geen Chiro :(( Gelukkig moeten jullie ons niet té hard missen en kunnen jullie ons een bezoekje brengen op de Zeelse kerstmarkt. Wij staan daar met lekkere drankjes en een chipke. Voel jullie vrij om ook je ouders en/of vriendinnen mee te brengen! Hopelijk tot dan!

22 December 

Parteyyyyy! Tijd voor een dik feestje! Jullie examens zijn gedaan, de vakantie komt eraan. Tijd dus om te chillen en al dansend de vakantie in te gaan! Na de kerstmarkt is het jullie beurt om de kerstsfeer er in te brengen. Cadeautjes, kerstmuziek, kerstlichtjes, gezelligheid… Alles zal aanwezig zijn! Verwen elkaar (en jezelf) en breng een cadeautje van €.. mee voor iemand van de tippers en krijg zelf ook iets leuks. Feestelijke groetjes & tot volgend jaar hihi

29 December 

Geen werking vandaag. Jullie kunnen je volledig voorbereiden op de feestdagen! Trek jullie mooiste kleren aan maar pas op dat ze wel nog passen met al dat lekkers dat jullie zullen eten. Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Veel liefs

Hannah en Ina

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now