TIPPERS

 De Tippers trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in Instagramland te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch Tippers. Hier vind je hun programma!

 

ZONDAG 4 oktober

Vandaag is het tijd om jullie beste kookkunsten uit de kast te halen. Wie krijgt de meeste punten voor het eten en wie scoort er dan weer meer op sfeer en gezelligheid? Wie laat zich niet van de kaart brengen door de strenge blikken van de jury en wie gaat er uiteindelijk naar huis met de enige echte KOMEN ETEN trofee?

We komen het allemaal te weten deze zondag!!

​

ZONDAG 11 oktober

Zijn jullie klaar om nog eens een pamper aan te trekken zoals in jullie kindertijd? Vandaag zal de pamper een belangrijk en hoognodig accessoire zijn. Als wij van jullie zouden zijn, zouden we maar snel research doen en veel kennis verwerven. Wij wensen jullie alvast veel succes en spaar misschien jullie pipi de komende dagen maar al op.

​

ZONDAG 18 oktober

Erop, eronder of erdoor? Wij zullen het allemaal doen. Vandaag zijn links en rechts geen optie 😎. Trek jullie stapschoenen maar al aan en bereid jullie voor op een stevige wandeltocht! Opgelet: jullie verwachten we op de chiro, NIET op het sportplein! Maar kom zeker met de fiets, want door de doortocht van de Ronde van Vlaanderen is de Chiro niet bereikbaar met de auto. 

 

ZATERDAG 24 oktober

Deze zaterdag is het Carwash @ Chiro Jochim! Hebben jullie een vuile fiets van dagelijks die ellenlange afstanden naar school te moeten doen, ravotten jullie teveel in de auto van jullie ouders of rijden jullie te wild rond met de tractor waardoor deze helemaal onder de modder zit? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor een goede wasbeurt. We zullen jullie fietsen eens goed onder handen nemen. De auto van jullie ouders zal er terug uitzien als nieuw. En jullie tractor zal zo hard blinken dat jullie spijt zullen hebben bij de eerste akker die je zal moeten oprijden. De carwash gaat door van 9 uur tot 16 uur. 

​

ZONDAG 25 oktober

Trek jullie vuile kleertjes maar nog eens aan, want vandaag zal het moeilijk zijn om proper te blijven 😈. Wij trekken namelijk naar de welbekende gratiebossen, wat hier net zal gebeuren, zal voor jullie nog even een raadsel blijven…. (TIP: Op de gemeentewerf, spelen ze met waterverf.)

 

Kusjes

LAAR & LAUR X X X

​

© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now