TIPTIENS

De Tiptiens trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelf uitgegeven tiptienblad. HIER VIND JE HUN PROGRAMMA!

ZONDAG 4 oktober

Beste Tiptiens, aka Amélie Van Gogh, Britt Picasso, Emma Kahlo, Etalem Da Vinci, Geike Monet, Hanne Michelangelo, Ina Rembrandt, Jetske Caravaggio, Kim Raphael, Lisse Dali en Lune Rubens,

 

Vandaag hebben we jullie talenten nodig om abstracte composities van strakke zwarte lijnen en kleuren ingedeeld in rechthoekige, maar ook cirkelvormige figuren te verkrijgen. Laat de carwash die er binnenkort aankomt jullie muse zijn.

 

Uiteindelijk kleedt de diepste kunst zich in de minst capricieuze verschijningsvorm. 

ZONDAG 11 oktober

Special Forces ‘Tiptiens’,  jullie worden gevraagd zich aan te melden bij het Belgische leger van Chiro Jochim. Vandaag gaan we een zware training tegemoet waarbij jullie het tegen elkaar zullen opnemen tijdens verschillende missies. Wees niet bang van de spanning, het avontuur, hoogtes, vuil en misschien zelfs enkele slachtoffers. De belangrijkste en moeilijkste opdracht is om heelhuids uit deze chaos te komen. Kunnen jullie dit aan?

 

Kom zeker met de fiets! 

Zaterdag 17 oktober

Deze zaterdag is het Carwash @ Chiro Jochim! Hebben jullie een vuile fiets van dagelijks die ellenlange afstanden naar school te moeten doen, ravotten jullie teveel in de auto van jullie ouders of rijden jullie te wild rond met de tractor waardoor deze helemaal onder de modder zit? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor een goede wasbeurt. We zullen jullie fietsen eens goed onder handen nemen. De auto van jullie ouders zal er terug uitzien als nieuw. En jullie tractor zal zo hard blinken dat jullie spijt zullen hebben bij de eerste akker die je zal moeten oprijden. 

 

Voor meer informatie over het evenement, kijk op de Facebookpagina. 

Zondag 18 oktober

Deze zondag spelen we een spel in het voorbije kampthema. We verzoeken jullie dan ook om zich opnieuw in te leven in de rol van een echte boerin. Kom gerust in je mooie katsjoe botten, veel te grote overall of prachtige tuinbroek naar deze werking. 

We hopen dan ook dat jullie de speciale vaardigheden van een boerin nog niet verleerd zijn. Jullie gaan ze namelijk vaak moeten inzetten tijdens het gigantisch grote spel dat wij voorzien hebben. Opgelet: wegens de doortocht van de Ronde van Vlaanderen gaat de werking door op Sportplein Ter Elst, we verzamelen daarom 14 uur en jullie ouders halen jullie daar weer op om 17 uur 30. 

Zaterdag 24 oktober

Deze zaterdag is het Carwash @ Chiro Jochim! Hebben jullie een vuile fiets van dagelijks die ellenlange afstanden naar school te moeten doen, ravotten jullie teveel in de auto van jullie ouders of rijden jullie te wild rond met de tractor waardoor deze helemaal onder de modder zit? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor een goede wasbeurt. We zullen jullie fietsen eens goed onder handen nemen. De auto van jullie ouders zal er terug uitzien als nieuw. En jullie tractor zal zo hard blinken dat jullie spijt zullen hebben bij de eerste akker die je zal moeten oprijden. De carwash gaat door van 9 uur tot 16 uur. 

ZONDAG 25 okotber

Tot hoeveel kilometer van de Chiro zouden jullie de weg terugvinden naar ons? Wat zijn voor jullie echte herkenningspunten? Zijn jullie op de hoogte van de geografische weetjes over en rond Zele? Oost, West, thuis best… Maar waar liggen Oost en West eigenlijk? 

 

Dit zijn enkele vragen die wij ons alvast stellen in verband met het spel van deze zondag. 

Liefs

Jullie leidsters: Noor en Bo

© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now