TIPTIENS

De Tiptiens trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelf uitgegeven tiptienblad. HIER VIND JE HUN PROGRAMMA!

Zaterdag 5 juni

Deze zaterdagavond worden jullie weer verwacht op ons gekende chiroterrein. Hopelijk zijn jullie nog niet te veel zwarte katten tegen gekomen vandaag en zijn jullie nog niet onder een ladder gelopen. Want je zal het geluk nodig hebben om te kunnen winnen. Je zal jezelf moeten verplaatsen als pion en er alles aan doen om zo snel mogelijk te eindmeet te kunnen behalen.

Zaterdag 12 juni

Haal maar alvast jullie stapschoenen boven want we gaan op pad vanavond! Hopelijk kennen jullie goed genoeg de weg in het mooie Huivelde en omstreken, of deze avond wordt een fiasco! Zorg dat jullie allemaal goed uitgerust zijn want als je niet snel en fris bent zal dit in je nadeel spelen.

 

Zaterdag 19 juni

De laatste avondwerking is alweer aangebroken! Dat wil zeggen dat het einde van jullie examens in zicht is! We kunnen ons nog een laatste keer volop uitleven op zaterdagavond om weer op zondag fris achter de boeken te kruipen. Fun en plezier verzekerd, hier op de Chiro!

Zondag 27 juni

Vandaag is het alweer de laatste werking van het chirojaar! Meer info volgt nog. 

veel liefs

Noor & Bo