© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram

ASPI'S

De Aspi’s trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelf uitgegeven Aspiblad. Daarnaast wisselt de leiding hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudste afdeling, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Hier vind je hun programma!

 

7 December

Het is alweer de laatste maand van het jaar. De maand van Kerstmis, Oudjaar, cadeautjes en...........kerstmarkten! Vanavond maken we het gezellig op de kerstmarkt in Gent. Kleed jullie warm aan en neem ook wat centjes mee voor een jeneverke of twee (mopje).

15 December

Jammer genoeg is het geen Chiro dit weekend. De leidsters hebben een kraam op de kerstmarkt, dus als jullie nood hebben aan een pauze van al dat studeren zijn jullie zeker welkom (en anders ook he)!

22 December

De laatste werking van het jaar doen we weer met alle meisjes samen. Het kerstfeestje is ondertussen een niet te missen traditie geworden en een secret santa zal zeker niet ontbreken. Het kerstfeestje gaat door van 18u30 tot 21u. Meer info over de cadeautjes volgt nog. 

29 December

Vandaag is het geen Chiro! Geniet van jullie vakantie en tot op Oudjaar! 

Dikke kus 

Noor en Janka 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now