ASPI'S

De Aspi’s trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelf uitgegeven Aspiblad. Daarnaast wisselt de leiding hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudste afdeling, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Hier vind je hun programma!

 

Na de richtlijnen die wij hebben gekregen van gemeente Zele en Chirojeugd Vlaanderen in verband met het coronavirus, hebben wij besloten om onze werkingen af te gelassen. Deze maatregel duurt al zeker en vast tot en met 8 juni. Wij laten jullie via de site, de facebookpagina en de whatsappgroepen weten wanneer de werkingen weer van start mogen gaan. 

We wachten ook nog op de beslissing van de overheid of het zomerkamp mag doorgaan. 

Mis je de chirozondagen? Wij ook! De leiding zet af en toe een paar opdrachten op onze facebookpagina die jullie kunnen doen om de verveling tegen te gaan!

 

We hebben ook beslist om onze Kiekefeesten van 21 en 22 maart uit te stellen naar een andere datum. Wanneer de Kiekefeesten doorgaan weten we nog niet, maar ook dat laten wij jullie zo snel mogelijk weten. 

 

Als jullie vragen hebben over deze beslissingen kunnen jullie ons altijd contacteren. 

 

Hopelijk zien wij jullie snel weer!

© 2019 by Chiro Jochim     chirojochim@hotmail.com     Huivelde 211c 9240 Zele

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now