top of page

Het belangrijkste: dat Chiro Jochim gewoon suuuuuperleuk is. Maar daarnaast vertellen we je ook graag alles over de inschrijvingen, het uniform, de communicatie met ouders... 

Liever een persoonlijk woordje uitleg? Contacteer dan je leidsters. 

Alles wat je moet weten over Chiro (Jochim)

Inschrijven bij Chiro Jochim

Klaar om officieel lid te worden van Chiro Jochim? Vul dan het inschrijvingsdocument voor het Chirojaar 2022-2023 in. 

 

Lid worden bij Chiro Jochim kost €32. Naast materiaal voor de werkingen, zit in dat bedrag ook jouw verzekering bij Chirojeugd Vlaanderen.

Let op: inschrijven is verplicht! Twijfel je toch nog? Kom dan drie keer gratis proberen, en beslis daarna. 

Chiro Jochim.jpg

Het uniform

Een Chiro-uniform, die is gemaakt om vuil te worden. Daarnaast creëert het een groepsgevoel, en dankzij het uniform zijn onze leden gemakkelijk te spotten. 

Je koopt het chiro-uniform bij De Banier, die je o.a. vindt in Sint-Niklaas en Gent. Natuurlijk hoef je niet vanaf de eerste zondag een uniform aan te schaffen. Vanaf de Tippers zien we je wel graag in Chiro-outfit verschijnen: een rok of short, t-shirt en een hemd of trui.

Tweedehands uniform

Omdat kleine meisjes snel groeien, is het altijd mogelijk om een tweedehands uniform te kopen. Vraag ernaar bij de leidsters!

Ben je zelf uit je Chiro-uniform gegroeid? Doneer je kleren dan aan Chiro Jochim, zo krijgen ze een tweede leven.

Chiro Jochim-trui

We hebben ook gepersonaliseerde
Chiro Jochim-truien! Onze mooie rode truien tik je op de kop voor €20.

IMG_8146.jpg

Bestel nu onze T-shirts!

Maak je uniform volledig Jochim-proof dankzij onze op maat gemaakte T-shirts voor maar €8. Net zoals de truien zijn deze verkrijgbaar op onze Chiro. Het enige dat je hiervoor moet doen, is het eens lief vragen aan jullie leidsters! 

IMG_1862-2.jpg

Communicatie met ouders

WhatsAppgroepen

Iedere ouder kan lid worden van de WhatsAppgroep met de leidster(s) van jouw dochter en andere ouders van leden. We gebruiken die groepen om belangrijke dingen mee te delen. Nog geen lid? Spreek een leidster aan, zij brengt dat direct in orde.

Website

Op onze website vind je het programma voor de komende maand, contactgegevens van de leiding en informatie over evenementen. Check het programma regelmatig.  

Daarnaast vind je alle contactgegevens van de leiding terug op de website. Heb je een belangrijke vraag? Stuur dan een mailtje naar chirojochim@hotmail.com​ of via het contactformulier

 

Social media

Hou ook zeker onze Facebook- en Instagrampagina, Chiro Jochim, in de gaten voor foto’s van de werkingen. Daarnaast kan je ook lid worden van onze Facebookgroep. Ben je lid van de groep, dan ontvang je altijd een melding van de nieuwste updates en ben je direct op de hoogte. 

Steun ons!

Wij geven jullie kinderen met veel plezier de tofste jaren van hun leven door onder andere super leuk materiaal, geweldige kampen en de coolste activiteiten. Om dit te realiseren kunnen wij jullie hulp gebruiken! 

Maak gebruik van onze Trooperlink bij al je online bestellingen, zo krijgen wij een klein centje en het kost jullie helemaal niets! Klinkt te goed om waar te zijn, niet? Dat dachten wij ook, maar niets is minder waar want het is gewoon zo simpel. Via de link kan je doorklikken naar bijna alle webshops en kan je inkopen doen zoals altijd. 

Het is super gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en daarbovenop 100% veilig.

Niet twijfelen dus!!

bottom of page