Ontdek de activiteiten van Chiro Jochim voor deze maand

Ribbels

Minnie petitie

Zondag 7 november

Die koude zondagnamiddagen komen eraan en dat wil wat zeggen! Tijd om lekker gezellig met z’n allen binnen te blijven en ja… wat zullen we doen?

 

Winnaar of verliezer? We zullen het allemaal een keertje zijn… Kan jij al raden wat we zullen doen? 

 

Een hele dag gezelschapsspelletjes! Geen zorgen voor wie niet goed tegen zijn verlies kan, er zijn genoeg spelletjes zodat iedereen ook eens kan winnen!

Liefs
Hannah, Gitte, Sien & Femke

Kwiks

Altijd blij

Zondag 7 november

Volgende week is het 11 november. Een dag die we kennen omdat we ’s morgens allemaal samen (ingepakt in sjaals, dikke truien en jassen) aan het Herdenkingsmonument staan, maar ook de dag waarop de Sint komt. JOEPIE!!

Spijtig genoeg heeft de Sint een probleem… De strooizak van een van zijn pieten is gestolen! Nu hebben wij, tijdens het opkuisen van de Chiro, stukjes van een kaart gevonden die ons naar de zak leidt.

 

Kunnen jullie ons helpen om alle stukjes bij elkaar te puzzelen en de zak terug te vinden?

Liefs
Linde, Bianca & Silke

Speelclub

Klein maar fijn

Zondag 7 november

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan”…

 

Oh ja hoor, ook dit jaar komen de Sint en zijn pieten weer naar onze Chiro. Zijn jullie allemaal braaf geweest en zal de Sint jullie verrassen met heel wat lekkers?

 

Kunnen jullie de Sint bewijzen dat jullie die verrassing verdienen door te slagen in de opdrachten?

Liefs
Ina, Bo, Lente & Evita

Tippers

Dapper, trouw

Zondag 7 november

‘Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint…’ Jaja het is weer bijna zover, de lieve goede Sint komt op bezoek met zijn paard en brengt iedereen cadeautjes!

 

Maar kunnen jullie dit ook? Over de daken lopen om alle flinke kindjes cadeautjes te geven. Daar zullen we waarschijnlijk deze zondag achterkomen!

Bereid jullie dus maar al voor op een zware middag vol cadeautjes. Maar zijn jullie eigenlijk zelf wel braaf geweest dit jaar, of

moeten de pieten jullie in de zak steken?

Liefs
Noor, Indra & Lore

Tiptiens

Samen sterk

Zondag 7 november

Zijn jullie klaar voor het grapje met het sapje, de mislukte pannenkoeken, knutselen met eierschalen en nog zoveel meer?

 

Eén tip: doe kleren aan die vuil mogen worden, het zal nodig zijn

Liefs
Laure, Nel & Leen

 Aspi's 

Oud maar stout

Zondag 7 november

Niet alleen ons Janka wordt een dagsken ouder, ook jullie zijn ondertussen niet meer van de jongsten. Deze zondag dompelen we ons helemaal onder in de wondere wereld van de derde leeftijd. Als echte mitjes maken we het chiroterrein onveilig met wandelstokken, rollators en vooral ons eeuwige gezaag. 

Voor één keer mogen jullie al jullie snelheid, slimheid en sluwheid thuislaten. Met geklaag, gedester en gepensioneerd zijn komen jullie veel verder! 

Liefs
Lara, Marthe & Janka